Kutlama Alanı | Bölüm Kuralları
Sabit
Kilitli
|
|
|
|
|
|
|
Konu : 6
|
Hayatınızın güzel anlarını, başarılarını ve sevincini toplulukla paylaşabilirsiniz.🥳
Sınavı kazandın, yeni bir işe başladın, hedeflerine ulaştın, özel bir gününü kutluyorsun veya sadece güzel bir haberin mi var? Burada paylaşabilirsin. 📜 Bölüm Kuralları 1. 🎊 Güzel haberlerinizi paylaşın Başarılarınızı, mutluluklarınızı, kazandığınız şeyleri ve sizin için önemli olan güzel gelişmeleri paylaşabilirsiniz. 2. ❤️ Saygılı olun Üyelerin mutluluklarını küçümsemek, alay etmek, dalga geçmek veya başarılarını değersizleştirmek yasaktır. 3. 🚫 Tartışma ve kavga yok Bölümün amacı pozitif bir ortam oluşturmaktır. Siyasi, dini veya kişisel tartışmalara konu üzerinden girilmemelidir. 4. 📢 Reklam ve spam yasaktır Kutlama amacı dışında açılan reklam, tanıtım, yönlendirme ve spam konularına izin verilmez. 5. 🔒 Özel hayatınıza dikkat edin Kendinizin veya başka kişilerin telefon numarası, adresi, kimlik bilgileri gibi özel bilgilerini paylaşmayın. 6. 🤝 Başarıları birlikte kutlayalım Bir üye güzel bir haber paylaştığında tebrik etmeyi ve destek olmayı unutmayın. Burada herkesin mutluluğu değerlidir. ❤️ 7. 🧹 Yönetim müdahale edebilir Bölümün huzurunu bozan, kurallara aykırı veya amacı dışında kullanılan konular yönetim tarafından düzenlenebilir, taşınabilir veya kaldırılabilir. 🥳 Burada Kötü Haber Yok, Güzel Anılar Var! Küçük veya büyük fark etmez; seni mutlu eden her başarı kutlanmaya değer. Paylaş, tebrik edelim! 🎉❤️ Oynamaklabitmez |
Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Ayrıntılar için gizlilik politikamıza bakabilirsiniz. Çerez politikası